3 Motive pentru a călători în insulă Paștelui

insulă
Călătorie spre Insula Paștelui este, cu siguranță, visul multor oameni. Cum să nu vrei să știi despre una dintre culturile cele insulă mai misterioase plecat în lume și în sus-vedere de aproape de majestic moaitallados în piatră care au fost plasate de-a lungul insulei pentru a proteja locuitorii săi.Dar dincolo de incredibila lor gigantice de piatră, există multe motive pentru a călători în Insula Paștelui, deci, dacă vă întrebați ce se întâmplă aici, pentru început, 12 motive, deși acestea sunt doar câteva, sigur, atunci când vizitați Rapa Nui, vă veți da seama că există mai multe milioane care justifică nu doar o călătorie, ci mai multe.

1. În câteva locuri, cum ar fi Insula Paștelui aveți de gând să aibă un sentiment de izolare totale. Vedere la vulcan Poike de plaja din OvaheInsula paștelui sau Rapa Nui este situat în partea de est a așa-numitul Triunghi de Polinezia, mai mult de 2000 de kilometri de insulă cea mai apropiată (Pitcairn), și mai mult de 3.500 de kilometri de continent Chile, astfel încât nu există sentimentul de izolare totală.Cele mai izbitoare și, în același timp, un realist gradul de conștientizare a acestei este în creștere la cel mai înalt vârf, vulcan Poike.De acolo, uita-te spre locul de unde te uiți, poți contempla imensitatea Oceanului insulă Pacific, nimic nu întrerupe orizont, care pare a fi infinit.

Insulă sau pământul?

2. Misterul blocat în interiorul său moais va lăsa fără cuvinte. Moai călător cu Ahu Tongariki în fundal. Indiscutabil, gigantul moai sunt cea mai faimoasă imagine a insulei. Sunt cei care sunt numite „capetele din Insula Paștelui”, deși câteva decenii în urmă s-a descoperit că, în orice caz, erau numai capete, dar sculpturi din tot corpul.Dar pentru mai multe imagini, te-am văzut de moai, nimic nu se compară cu experiența de a vedea în persoană. Vezi imao care sunt ridicate pe ahu, sau altare, va avea un impact, desigur, dar chiar că nu se compară cu sentimentul pe care il va experimenta atunci când vizitați cariera de vulcanul Rano Raraku.
Sute de piatră gigant, mai multe tone de greutate, au fost sculptate pe pantele vulcanului și apoi transportate la toate capetele de pe insulă. În picioare pe acel deal, la întrebarea (încă fără un răspuns definitiv) cum Rapa Nui au reușit să mute acele sculpturi și le-a pus în lor respective altare, vă va lăsa fără cuvinte.

3. Este un loc perfect pentru a găsi uimitor de artizanat făcute din lemn și piatră. Statui Moai din piatră și lemn.Artizanii Rapa Nui crea adevarate opere de arta. Călătorie spre Insula Paștelui va oferi posibilitatea de a vedea și de a cumpăra (dacă bugetul o permite) meserii care sunt imposibil de a găsi în orice altă parte a lumii.Este adevărat că există mai insulă multe tipuri de amintiri și suveniruri, și mai multe dintre ele pot fi, de asemenea, achiziționate în Santiago sau în orice alt oraș din Chile, dar nu este un tip de sculptura în principal din lemn și într-o mai mică măsură, în piatră, care se găsește doar pe insulă. Rei Miro, moai Kava Kava sau Lamele Rongo-Rongo sculptate cu o delicatețe și grijă extremă de detaliu, chiar dacă prețul de unele dintre aceste lucrări este destul de mare. Da, lucrarea insulă este în valoare de ea.