Excursie de o zi la Insula Gozo din Malta

În timp ce principala insula Malta are o viata de noapte uimitoare și ultra populare puncte turistice, Insula Gozo este locul perfect în care să vă relaxați. Presarata cu plaje de nisip și mici golfuri stâncoase, ritmul de viață este mai lent aici.

Una dintre cele trei insule principale care fac Mediterana națiune de Malta, Insula Gozo este plin de panorame uimitoare și site-uri istorice, inclusiv una din Malta e mai bine conservate temple preistorice, parte a Patrimoniului Mondial UNESCO site-ul de Ġgantija.
Dacă vă îndreptați spre Malta, acesta este un loc în care te poți lipsi. Aici este experienta mea de a lua o excursie de o zi la Insula Gozo din Malta.

Noțiuni de bază pentru Insula Gozo

Din Cirkewwa, pe insula Malta, este un vas care merge la fiecare 45 de minute. E tot parcursul anului, dar veți găsi că orele sunt un pic mai redusă în timpul iernii.

Poti sa iei un bilet dus-întors pentru €4.65. Procesul este foarte simplu și veți avea nici o probleme în a găsi orice, inclusiv de limbă engleză și agenți de semnalizare.

Este nevoie de 30 minute pentru a obține de la Malta și Gozo. Odată ce ai ajuns pe apă, veți ajunge la Mgarr, un oraș-port de pe coasta de est de Insula Gozo.

În cazul în care să Mănânce Și să Bea pe Insula Gozo

Preparate din bucătăria malteză este un amestec eclectic de diferite influențe Mediteraneene și există o mulțime de gustoase tratează aici. Fi sigur de a lovi cel puțin o brutărie sau street food stand care are „pastizzi”, un pufos de patiserie, sau Ħobż tal-Malti, o tradițională Malteză pâine.

De asemenea, nu a ta decojite pentru celebrul lampuka pește și Pixxispad, un pește-spadă la grătar, apoi se spală cu Ċisk, un ultra populare locale de bere.
Aici sunt câteva dintre cele mai bune locuri pentru a găsi toate tipurile de mâncare bună pe Insula Gozo:

Ta’ Filip: Acest loc este renumit pentru sale „Made in Gozo” feluri de mâncare. Lor ultra ingrediente locale și de lemn ars cuptorul vin împreună pentru a crea incredibil de mâncare. Dacă sunteți un iubitor de vin, asigurați-vă că pentru a merge la Lumânare Lounge, care este sub restaurant și are o mare selecție de vinuri.

Zeppi ‘s Pub: Pentru o atmosferă bună, băuturi, muzică live și ajunge la Zeppi’ s Pub. Pe partea de sus de a fi un hangout popular pentru localnici, acest lucru este clar un upgrade de la standard pub grub.

Floare de Scotia: un Alt bar cu alimente gustoase, acesta este locul unde să vină pentru locali de carne și legume plăcinte. Chiar de a servi legume proaspete părți, care este cu siguranta o surpriza placuta de la un mic pub.

Diamant: Au cel mai bun pește și chips-uri de pe Insula Gozo – și asta spune multe pentru o fostă colonie Britanică, cu marea BRITANIE influențează în jurul valorii de fiecare colț. Vino aici pentru a obține o masă bună pentru Regina.

Ce sa Fac

Gonind în Victoria, capitala Insulei Gozo, acest oraș mic are o populare de doar sub 7000, dar pachete de o mulțime într-un spațiu mic. Cunoscut sub numele de Rabat sau ir-Rabat în Malteză, Victoria este o privire în ceea ce Malta uitat ca inainte a fost un focar turistic. E ușor să rătăcească în jurul valorii de și să ia în frumusețea orașului.

Fi sigur de a fixa unele fotografii de George Bazilica!

Citadela: Un must-see pentru fiecare vizitator la Insula Gozo, cetatea a fost în centrul insulei, deoarece drumul înapoi la Neolitic. Este o scurtă și dulce tur cu poze.

Shop: e ușor să rătăcească în jurul valorii de și de a face unele cumpărături țopăit. Pjazza Indipendenza, aka Piața Independenței aka it-Tokk, este inima zonei comerciale și un loc în care nu poți lipsi. Diminețile sunt momentul perfect pentru a obține în jos la pătrat pentru piață în aer liber.

Sfat util: Veți găsi mai multe câteva locuri au o serie de nume sau mai multe. Uneori, numele în limba engleză este destul de diferit de Maltese numele (vezi: Victoria și Rabat!). Nu e foarte confuz atunci când sunteți acolo, dar se poate arunca de pe atunci când sunteți de planificare online.

De mers pe jos de Strada Principală: Triq ir-Repubblika, aka Strada Republicii, este locul de a fi. Trebuie cumpărături și unele destul de pete, cum ar fi opera house și grădini publice.

Du-te Scuba Diving sau Snorkeling: Există o linie fără sfârșit de locuri pentru snorkeling și, dacă doriți să se arunca cu capul, MV Karwela Epava, Arc Dublu Peșteră, Blue Hole, și Reqqa Recif sunt uimitoare.

Vizita Temple Megalitice: Cer pentru orice pasionat de istorie, Ġgantija temple fascinante. Acestea sunt cele mai vechi Temple Megalitice din Malta și sunt de fapt mai vechi decât piramidele din Egipt.