Explorarea Sainte Anne Island în insulele Seychelles

Sainte Anne Island a fost prima noastră oprire Cristal Esprit iaht de croazieră, și a fost paradisul. Cu cozi interminabile de palmieri umbrire idilice plaje de nisip, acest loc este un vis.

Situat la doar patru kilometri de pe coasta de est a insulei Mahé, aceasta insula este un must-see pentru orice Seychelles vizitator. Sainte Anne Island este cea mai mare din Sainte Anne Marine National Park opt insule, și este plin de plaje uimitoare.
Iată cum să facă cele mai multe din timpul dumneavoastră explorarea Sainte Anne Island în insulele Seychelles.

Ce sa Astepti de la Sainte Anne Island

Cu tămăduitor vreme și mările calde pe tot parcursul anului, Sainte Anne Island este vorba de o viață de până la plajă. Insula este, de asemenea, acasa, la Sainte Anne Marine National Park, care atrage o mulțime de vizitatori, și a fost, în opinia mea, una dintre cele mai frumoase locuri de coastă!
Sainte Anne Island este mic, astfel încât este ușor să rătăcească de la plajă la plajă, în timp ce explorați.

Ce să Facă pe Saint Anne Island

Cei mai mulți oameni vin aici sa lovit de plajă și bucurați-vă de Seychelles soare! Există șase mari plaje de pe insula, și toate sunt în valoare de explorare.

Situat în sud-vest, Grande Anse este cea mai mare plajă și unul în cazul în care veți dori în mod sigur să-și petreacă ceva timp.

Dacă ești suficient de norocos pentru a fi pe insula de la sfârșitul lunii noiembrie până în februarie, puteți vedea țestoase de mare de ouă la Anse Royale. Am ratat prim timp, dar am încă pentru a vedea o mulțime de țestoase de mare și sănătos de viață marină.

Am luat iaht de licitație să o frumoasă cu nisip alb bar unde Cristal Esprit-a înființat, echipamente de snorkeling și de stand-up paddle boards pentru a ne bucura.

Alte plaje principale sunt Anse Tortues, Anse Cimitiere, Anse Manon, și Anse Cabot (FYI: Anse înseamnă cove bay sau în limba franceză, astfel încât veți vedea acest cuvânt o mulțime în jurul Seychelles).

Despre Sainte Anne Marine National Park

Sainte Anne Marine National Park este unul dintre cele mai frumoase locuri în Seychelles; el a fost deschis în 1973 ca o modalitate de a conserva fauna locală și este primul astfel de refugiu în Oceanul Indian.

Pescuit și schi de apă sunt interzise din zonă, și este locul ideal pentru a avea parte de pace și liniște.

Cu incredibila lume subacvatica, Sainte Anne Marine National Park este un loc popular pentru barca cu fund de sticlă excursii, precum snorkeling și scufundări. Veți vedea corali uimitoare și vibrante pești tropicali peste tot în jurul insulelor.
Cerf Island, al doilea cel mai mare din parcare, are mai mult de o sută de locuitori, dar este acasa, la trei stațiuni și un restaurant. Île pe ascuns, doar de pe malul Cerf, este un popular loc de cuibărit pentru locale de păsări.

Round Island fapt folosit pentru a fi o colonie de leproși și este acum acasa, la cinci stele Round Island Resort. Long Island, o dată pe variola colonie și închisoare, este acum un hotel de cinci stele construit pe el. Și există o mulțime de dezvoltare în curs de desfășurare.

În 2005, guvernul din Seychelles a decis că era prea scump pentru a menține insule pe cont propriu, iar acum este deschiderea zona de dezvoltare. Acest lucru înseamnă că o mulțime mai multe hoteluri si statiuni sunt pe drumul lor spre Sainte Anne Marine National Park, asa ca schimbarea se apropie.
În timp ce dezvoltarea pare a fi bine organizat, eu încă recomanda verificarea parc în timp ce este în stare sălbatică.

În cazul în care pentru a Rămâne pe Sainte Anne Island

Dacă vrei să rămâi pe insulă, există doar un singur hotel: Beachcomber Seychelles. Din fericire, este o superba statiune.

Are optzeci și șapte de vile private stabilite într-o imagine perfectă oază tropicală. Acesta oferă pachetul all inclusive oferte, și puteți să faceți upgrade pentru a obține o piscină infinită privată. E chic preparate din bucătăria Mediteraneană și veți găsi vederi uimitoare, împreună cu un centru de spa, centru de fitness, piscină, și toate celelalte avantaje care te-ai aștepta forma un top-notch resort.