Sunteti cazat la InterContinental Malta

Cu 300 de zile de soare pe ani și de cristal clar apele mării Mediterane, Malta este un incredibil loc pentru scafandri și iubitorii de plaja. Dacă doriți o evadare tropicală, nu căutați mai departe.

Și nu e atât de mult de a face in afara de plaja! Cu un bogat 7.000 de ani de istorie, Malta are de fapt cea mai mare densitate de monumente istorice din lume. Este, de asemenea, incredibil de zi moderne de cultură cu non-stop de festivaluri și cluburi de noapte.
La vizita mea la aceste insule uimitoare, m-am dus pentru un refugiu de cinci stele. Aici a fost cazat la InterContinental Malta Hotel.

Hotel

Amplasat în exclusivitate beachside resort St Julian ‘ s, hotelul InterContinental Malta Hotel are o locație de vis. Este înconjurat de o grădină luxuriantă, cu o piscină infinită, care duce la o plajă privată. Dincolo de ușile lor, este doar o scurtă plimbare de la una dintre cele mai zumzet zone din Malta.

Există șase restaurante și șase baruri dotting proprietate, împreună cu piscine interioare și în aer liber, terenuri de squash și un centru de fitness.

Camerele de la InterContinental Malta

Fiecare dormitor este elegant și oferă toate facilitățile de care te-ai aștepta de la un hotel de cinci stele. Există o gamă largă de stiluri și a modalităților de a alege de la, inclusiv clasic și camere executive, precum și apartamente.

Există opțiuni, cu paturi twin sau paturi king, supradimensionate băi cu duș și cadă separate, balcon cu o vedere fabuloasă. Actualizat asemenea, suitele au o cameră de zi separată și servicii de majordom privat.

Nu puteți merge în neregulă la InterContinental. Clasic Rămâne Camerele sunt luxoase, în timp ce suitele sunt rasfatul suprem. Dacă sunteți călătoresc într-un grup sau cu cei mici, a verifica afară lor masive apartamente cu doua dormitoare.

Mancare + Bautura la InterContinental Malta

InterContinental Malta oferă un amestec de mâncăruri locale și internaționale la șase restaurante. Maltese alimentar este un amestec eclectic de clasic arome Mediteraneene. Ca peste tot în regiune, cu accent pe ingrediente locale și proaspete.

Waterbiscuit: Cu toate mese pe zi, Waterbiscuit preparate din cele mai proaspete ingrediente Mediteraneene, împreună cu cocktail-uri incredibile.

Paranga: îmi place atmosfera de pe litoral din acest loc. Este grozav pentru complac în marea Mediterană favorite în timp ce admiră vederea la mare.

Harruba: Aceasta este InterContinental Malta restaurantul principal. Acestea oferă un mic dejun tip bufet și o gamă de mâncăruri internaționale pentru cină.

În aer liber, Grădini: Înconjurat de grădini de InterContinental, acest restaurant grill oferă cina sub stele.

Skybeach: Lângă piscină infinită pe acoperiș, veți găsi swanky Skybeach. Ei au o trebuie să încerce, bar de șampanie și opinii care sunt de neuitat.

Narcis Pool Bar & Grill: Cu vedere uimitoare la Golful St. George, acesta este locul ideal pentru cocktail-uri și facilități de GRĂTAR în față pe plajă.

Activități

Clubul de pe Plajă de la InterContinental Malta este cu siguranta una dintre cele mai importante. Ei au o plajă de nisip privată, cu șezlonguri, umbrele și prosoape de plajă.
După ce te-ai stabilit, există bar și restaurant servicii astfel încât să puteți întinde-te regește și bucurați-vă de soare.

Odată ce sunteți gata pentru a obține în mișcare din nou, a verifica afară de InterContinental apă complex sportiv, unde poti inchiria tot felul de unelte de plajă. Daca vrei du-te pentru o scufundare, peste cap de la apropiere Cresta Centru de Scufundări.

Când e timpul pentru a obține departe de soare, peste cap de la in-house Casino Malta, cel mai mare cazino de pe insula, sau planifica o excursie în jurul St. Julian ‘ s. InterContinental este lângă unele favorite locale ca Fuego Salsa Bar sau pe Strada Bay Centru Comercial.

St Julian ‘ zona InterContinental Malta este renumit pentru viața sa de noapte și cu siguranță aș recomanda verificarea unul dintre organizate pub crawl-uri sau de a face un solo bar hopping.

De asemenea, dacă aveți copii, a verifica afară de Planeta Trekkers Club pentru Copii de la InterContinental Malta. Ei au de tone de angajarea și activități în condiții de siguranță pentru micii pasageri.